Nieuws

15 maart 2020

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Steeds zijn nieuwe adviezen van het RIVM en overheidsmaatregelen nodig om de verspreiding en verdere gevolgen van het virus in Nederland tegen te gaan. Van Buttingha Wichers notarissen volgt deze adviezen en maatregelen strikt op. Wij willen hiermee de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers beschermen maar gelijktijdig ook onze dienstverlening zo goed mogelijk continueren.

28 januari 2020

Gepubliceerd in 6e edititie 2019 Buisiness Haaglanden

Bijna twee jaar geleden besloten het Haagse notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen en het Scheveningse notariskantoor De Jong & De Nerée samen verder te gaan als één notariskantoor met de naam ‘Van Buttingha Wichers notarissen’.

17 oktober 2019

Op 9 november 2019 wordt in de Grote Kerk in Den Haag de jaarlijkse "IamExpat fair" georganiseerd.

03 september 2019

Coverstory 4e editie 2019 Business Haaglanden

Het is een bloedhete dag als wij ons begeven richting onze afspraak met Eelko Smit, notaris-partner bij Van Buttingha Wichers notarissen én gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Binnen snort gelukkig de airco en ontvangt Smit ons in een heerlijk verkoelde vergaderzaal, in het pand dat hij sinds vorige jaar met veertig collega’s deelt.

27 november 2018

We doen steeds meer online, bijna iedereen heeft een digitale erfenis. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze ook die erfenis kunnen regelen. Als je het niet regelt heb je kans dat je online blijft voortleven en dat na jouw dood gegevens of zelfs geld verloren gaan. Vaak is het voor nabestaanden moeilijk om toegang tot een digitale erfenis te krijgen. Daarom is het beter zelf aan de slag te gaan en jouw digitale erfenis regelen.

11 september 2017

Voor huwelijken en geregistreerd partnerschappen die vanaf 1 januari 2018 worden voltrokken gaan de nieuwe huwelijksregels gelden.

06 april 2017

De Belastingdienst laat weten vanaf 2017 voor schenkingen en overlijdens die plaatsvinden na 31 december 2016 alleen nog aangifte schenkbelasting en aangifte erfbelasting kan worden gedaan met de daarvoor speciaal ontwikkelde digitale of papieren formulieren. Voorheen kon u ook op ‘uw eigen manier’ aangifte doen, bijvoorbeeld met een brief of een document van uw notaris.

Blijf op de hoogte

Vind u het leuk om ons blog te lezen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Van Buttingha Wichers? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!