Per 1 januari 2018 zijn het Haagse notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen en het Scheveningse notariskantoor De Jong & De Nerée samengevoegd. Het kantoor is nu met ruim veertig medewerkers het grootste zelfstandige notariskantoor van Den Haag en gaat verder onder de naam Van Buttingha Wichers notarissen.

Waarom deze fusie

Beide kantoren hebben expertise op verschillende vakgebieden.

Van Buttingha Wichers notarissen vervult al generaties lang voor veel families de rol van vertrouwenspersoon en adviseur op het gebied van het (complexe) nationale en internationale familievermogensrecht. Daarnaast heeft het kantoor de focus op het complexe (internationale) ondernemingsrecht.

De Jong & De Neree heeft een brede expertise op het gebied van professioneel commercieel vastgoed.

Door de krachten te bundelen wordt de continuïteit en hoogwaardige dienstverlening van beide kantoren gewaarborgd.

Wat verandert er?

De kantoren kunnen samen een breder pakket van dienstverlening aanbieden, zowel op lokaal, landelijk als internationaal niveau. Daarmee kunnen zij hun cliënten nog beter van dienst zijn.

Wat blijft ongewijzigd?

Cliënten kunnen blijven vertrouwen op dezelfde notarissen en medewerkers die dezelfde hoogwaardige zorg en kwaliteit bieden.

De notarissen en hun medewerkers hebben ieder hun eigen expertise en zullen er alles aan doen om passende oplossingen te bieden voor de vragen van hun cliënten. Voorlopig blijven de kantoren gevestigd op hun locaties in Den Haag en Scheveningen.

Blijf op de hoogte

Vind u het leuk om ons blog te lezen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Van Buttingha Wichers? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!