Op 1 januari 2018 zijn het Haagse notariskantoor Van Buttingha Wichers Notarissen en het Scheveningse notariskantoor De Jong & De Nerée samengevoegd. Met zo'n veertig medewerkers zijn wij thans een van de grootste zelfstandige notariskantoren van Den Haag. De kantoren zetten hun werkzaamheden voort onder de gezamenlijke naam Van Buttingha Wichers Notarissen.

Waarom deze fusie?

Beide kantoren hebben expertise op verschillende vakgebieden. Van Buttingha Wichers Notarissen vervult al generaties lang voor veel families de rol van vertrouwenspersoon en adviseur op het gebied van het (complexe) nationale en internationale familievermogensrecht. Daarnaast heeft het kantoor de focus op het complexe (internationale) ondernemingsrecht. De Jong & De Neree heeft een brede expertise op het gebied van professioneel commercieel vastgoed. Door de krachten te bundelen wordt de continuïteit en hoogwaardige dienstverlening van beide kantoren gewaarborgd.

Wat is er veranderd?

Door de samenvoeging kunnen wij een breder pakket aan diensten aanbieden, zowel op lokaal, landelijk als internationaal niveau. Daarmee kunnen wij onze cliënten nog beter van dienst zijn.

Wat is er níet veranderd?

Cliënten kunnen blijven vertrouwen op hetzelfde team en op dezelfde hoogwaardige zorg en kwaliteit die zij van ons gewend zijn. De notarissen en hun medewerkers hebben ieder hun eigen expertise. Net als voorheen doen zij er alles aan om de belangen van hun cliënten te dienen en passende oplossingen te vinden voor hun vragen.

Met de verhuizing van beide notariskantoren naar een nieuw, gezamenlijk kantoor aan Koniginnegracht 23 in Den Haag bieden wij cliënten voortaan het comfort van alle dienstverlening onder één dak.